>

SES2021 - Energising innovation

MAKE IT HAPPEN

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Subsidieregeling beschikbaar om Smart Energy Systems innovaties te versnellen

Met het Programma Smart Energy Systems (SES2021) ondersteunt gemeente Rotterdam met een maximum van 100.000 euro bedrijven met een haalbaarheidsonderzoek, experimentele ontwikkeling of een pilot van hun slimme plannen op dit gebied. Ideeën die het meeste kans maken op financiële ondersteuning, zorgen voor maatschappelijke impact, hebben een sterke relatie met Rotterdam, zijn schaalbaar én financieel doordacht.

Om de plannen uit het Rotterdamse Klimaatakkoord en de Roadmap Next Economy te realiseren, wil de gemeente Rotterdam de uitrol en opschaling van Smart Energy Systems innovaties tot commerciële toepassingen versnellen door projecten te ondersteunen. Het programma richt zich met name op de implementatie van innovaties in het energiesysteem die op korte termijn tot bloei kunnen komen. Hiervoor is een bedrag van 1 miljoen euro beschikbaar. Van 2 augustus tot en met 1 oktober 2021 kunnen weer aanvragen ingediend worden.

Bekijk of je met jouw initiatief in aanmerking komt, zie welke stappen je moet doorlopen en lees meer over wat er in dit programma onder een smart energie innovatie wordt verstaan.

 

 

 

Kom ik in aanmerking voor de subsidieregeling?

Hoe meld ik me aan?

Uitgebreide informatie over Smart Energy Systems

Zij maken gebruik van de subsidieregeling Smart Energy Systems:

Hygro

Gradyent

KuneVerda

Flower Turbines

LENS

Geselecteerde initiatieven uit subsidieronde 2

Soortgelijke berichten