>

Onderneming starten

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Je wilt in Rotterdam een nieuw bedrijf beginnen en de zaken vanaf het begin slim en concreet aanpakken. Als startende én gevestigde ondernemer helpen we je graag op weg.

Ondernemersbalie
Met vragen over ondernemen in de regio Rotterdam kun je terecht bij de medewerkers van de Ondernemersbalie. De Ondernemersbalie is onderdeel van het Ondernemersplein van de Kamer van Koophandel. Je kunt jouw vraag stellen per mail, telefoon, of je kunt langskomen voor een persoonlijk en kosteloos adviesgesprek.

De Ondernemersbalie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 - 17:00 uur en is gevestigd op Blaak 40, 3011 TA Rotterdam. Vanwege corona staan zij ondernemers nu enkel via de mail of telefonisch 010-2674030 te woord.

Coaching

Startende én gevestigde ondernemers kunnen voor al hun vragen terecht bij de Ondernemersbalie. Daar helpen ze je graag verder met jouw vraag over ondernemen in Rotterdam. 

Het kan (ook) zo zijn dat je wat hulp kunt gebruiken bij het ondernemerschap. Hiervoor kun je gebruik maken van een coachingstraject. Deze hebben allemaal een eigen wijze van begeleiding:

Starter van de maand

Startende ondernemers inspireren elkaar. Daarom lichten we maandelijks een startende ondernemer uit. Stuk voor stuk inspirerende verhalen van doorzetters met een doel!