>

Aroma-Intense

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Alla de Wit –Pysarevska heeft van haar passie haar werk gemaakt. Ze biedt verschillende soorten ontspannende aromamassages, aromaconsulten, healing en workshops.

Mijn inspiratie

Ik ben geboren in Oekraïne. Opgegroeid in een heel klein dorpje middenin de natuur met velden vol met bloemen, planten en kruiden. Mijn moeder leerde mij al jong hoe we de schoonheid van de natuur kunnen gebruiken. Het was een luxe om zoveel van moeder natuur om je heen te hebben. Ongeveer 11 jaar geleden verhuisde ik naar Nederland. Dat veranderde mijn leven. Mijn zoontje werd ziek en werd afhankelijk van de medische wereld, anders dan ik gewend was. Dat bracht mij op het idee om iets te doen met datgene wat ik van mijn moeder had meegekregen, de natuur. Ik begon met de opleiding Aromatherapie en zo ontdekte ik mijn liefde voor essentiële oliën. Toen mijn zoontje beter werd, besloot ik om mijn kennis en passie te delen. Ik wil graag mensen bewust maken, inspireren en laten zien dat we keuzes hebben. Naast de medische wereld, die wij ook nodig hebben, zijn er ook tal van andere mogelijkheden die de natuurlijk beschikbaar heeft. In deze hectische wereld, waar mensen alleen hollen en niet meer stilstaan, laat ik mensen met gebruik van therapeutische oliën weer tot rust komen.

Anders dan anderen

Volle aandacht voor mijn cliënten vind ik belangrijk. Ik geef oprechte aandacht en luister goed naar de mensen waar zij behoefte aan hebben. De cliënt zelf voelt het beste wat zij/hij nodig heeft. Ik adviseer hen bij het maken van de juiste keuze, waardoor zij zich weer beter gaan voelen. De oliën waar ik mee werk zijn goed in te zetten tegen stressvermindering, versterking van het immuunsysteem, vermindering van ontstekingen en het stimuleren van het genezend vermogen van ons lichaam.

Trots

Ik ben ongelooflijk trots en dankbaar op alle mensen die op mijn pad zijn gekomen en die mij hebben gesteund zodat ik dit werk kon gaan doen. Bijzonder vind ik mijn liefde voor wat de natuur ons schenkt en dat ik hier dankbaar gebruik van mag maken in mijn werk. Het is mooi om met mensen te werken en hen te inspireren en te verder te helpen. Dat geeft mij dagelijks energie en daar bloei ik helemaal van op.

Mijn tip aan starters

Volg je hart en als je 100 % achter je doel staat dan leidt dit altijd naar succes en blijvend succes!

Over 5 jaar…

Beperk jezelf niet. Ik wil morgen beter zijn dan vandaag en zo leef ik. Vandaag in het hier en nu. Van een wijze mentor heb ik geleerd dat we in ons leven een aantal levensdoelen hebben met een levenspad. Wat ik vandaag de dag doe, doe ik met passie en liefde. Dat is nu, maar waar ik over vijf sta dat weet ik niet. Ik geniet en leer van elke dag. Het universum geeft ons wat we nodig hebben, dus we gaan het zien.

Over de Ondernemersbalie

De Ondernemersbalie is het loket van gemeente Rotterdam voor zowel startende als gevestigde ondernemers. U kunt hier terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld bedrijfshuisvesting, vergunningen, subsidies en wet- en regelgeving. Maar ook voor praktische informatie, adviezen en bemiddeling bent u bij de Ondernemersbalie op het juiste adres.

Contact met de ondernemersbalie

mail de ondernemersbalie

010-2674030