>

Next Generation

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Professioneel entertainment

Next Generation biedt professionele hostesses, danseressen en culinair entertainment concepten voor zakelijk- en publieksevenementen.

Louise Fernandes is een jonge onderneemster die het bureau Next Generation heeft opgericht. Next Generation een event entertainmentbureau dat sinds augustus 2016 is gevestigd in Rotterdam. Met Next Generation biedt Louise professionele hostesses, danseressen en culinair entertainment concepten voor zakelijk- en publieksevenementen. Haar doel is om via deze diensten creativiteit en gastvrijheid bij elkaar te brengen. Voor elk evenement selecteert Louise het juiste team professionals zodat de wensen van de klant vertaald worden in een mooi eindresultaat. Ze probeert daarom continue creatief en vernieuwend te zijn. Voor Next Generation huurt Louise een flexplek bij Daaro Rotterdam dat gevestigd is aan de Westersingel 44. Omdat Louise hiervoor in Utrecht woonde en werkte, kende ze Rotterdam niet zo goed. Ze vertelt: “Daaro is een prettige omgeving waar diverse Rotterdamse bedrijven gevestigd zijn die wat voor elkaar kunnen betekenen. Dat was voor mij de doorslag om bij Daaro een kantoorruimte te huren.”

Het belangrijkste vind ik om mijn werk altijd met plezier, enthousiasme en gedrevenheid te doen.

Louise Fernandes - Next Generation

Hoe ben je op het idee gekomen?

”Voordat ik als onderneemster startte was ik al werkzaam in de evenementenbranche. Ik heb meerdere jaren voor een aantal bedrijven gewerkt waar ik verantwoordelijk was voor de coördinatie en planning van evenementen maar merkte dat ik niet meer in mijn werk werd uitgedaagd.” Dé motivatie om voor haarzelf te beginnen! Louise is van mening dat zij als kleinere onderneming de dienstverlening creatiever, goedkoper, met passie en meer persoonlijke aandacht kan invullen ten opzichte van de grotere organisaties. Daarnaast had zij al een groot netwerk. Dat was voldoende reden om haar plan door te zetten. “Toen ik eenmaal gestart was merkte ik dat mijn bedrijf al snel groeide. De aanvragen voor hostesses, danseressen en culinair entertainment concepten stroomden binnen. Dit is onze core- business geworden, Next Generation heeft inmiddels een grote pool van hostesses en danseressen die door heel Nederland inzetbaar zijn.” Met Next Generation kan Louise haar passie voor gastvrijheid, creativiteit en dans combineren. “Het belangrijkste vind ik om mijn werk altijd met plezier, enthousiasme en gedrevenheid te doen."

Waar onderscheid jij jezelf?

“Ik onderscheid mij op kwaliteit, creativiteit en perfectie. Het is van belang dat de wensen van de klant optimaal worden vervuld.” Louise vindt dat goed luisteren naar de klant en diensten op maat aanbieden hierbij horen. “De evenementenbranche is vrij klein dus het is belangrijk om elke opdracht zo perfect mogelijk uit te voeren.” Kwaliteit en creativiteit is dan ook haar streven. Louise wil blijven uitblinken en door zelf de styling, presentatiematerialen en kostuums te ontwikkelen houdt ze oog voor detail. De kunst is volgens Louise om dat goed te blijven doen, dan komen klanten vanzelf weer terug.

Waar ben je trots op?

“De naam Next Generation staat voor de nieuwe jonge generatie.” Louise constateerde dat het voor afgestudeerde, (dans)studenten moeilijk is om een leuke (bij)baan te vinden die aansluit op de opleiding. Ze biedt deze doelgroep daarom een eerlijke kans om ervaring binnen haar bedrijf op te doen. Ze laat continue nieuwe jonge mensen in stromen zodat zij kunnen leren van de professionals. “Learning on the job is iets waar ik in geloof.”

Heb je tips voor andere mensen die een bedrijf willen starten?

“Gewoon doen! Laat je niet tegen houden door angst. Als je een leuk idee hebt voert het uit met volle overgave!”

Waar sta je over 5 jaar?

“Een mooi, zelfstandig kantoor in Rotterdam met vaste medewerkers.” Louise wil enorm groeien en mooie evenementen blijven uitvoeren. “Ik wil datgene blijven doen waar ik energie van krijg.”

Louise en de Ondernemersbalie

Louise heeft een persoonlijk gesprek gehad met een medewerker van de Ondernemersbalie.

Over de Ondernemersbalie

De Ondernemersbalie is het loket van gemeente Rotterdam voor zowel startende als gevestigde ondernemers. U kunt hier terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld bedrijfshuisvesting, vergunningen, subsidies en wet- en regelgeving. Maar ook voor praktische informatie, adviezen en bemiddeling bent u bij de Ondernemersbalie op het juiste adres.

Contact met de ondernemersbalie

Email de ondernemersbalie

06 - 192 872 33