>

Poësis

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Altijd en overal netwerken

Als schrijver, zanger en theatermaker richt Judith Scholte zich met haar bedrijf Poësis zowel op de kunstsector als op ondernemers.

De overeenkomst is dat beide alles uit de kast moeten halen om van hun passie een verdienmodel te maken.

De rode draad

De rode draad in haar werk is zorgen dat professionals hun verhaal goed over het voetlicht krijgen. Als ondernemer moet je je onderscheiden, en in deze tijd zeker ook met beeld.
Samen met Video4U maakt ze bedrijfsvideo’s met een originele invalshoek en filmische beeldkwaliteit. Sommige video’s zijn binnen een paar weken dan ook al 6000 keer bekeken.

Netwerken

Volgens Judith vinden veel startende ondernemers het lastig om te netwerken daarom gaat ze een maandelijks Starterscafé organiseren. Eind mei 2017 staat het eerste Starterscafé gepland. Ondernemers worden er aan elkaar voorgesteld en kunnen zo ervaringen uitwisselen en netwerken. Daarnaast zal een inspirerende ondernemer elke bijeenkomst een (Ted)talk geven. Houd de Facebook pagina Starterscafé Rotterdam in de gaten voor meer nieuws.

Gedreven mensen bij elkaar brengen en met elkaar verbinden, dat is heel leuk om te doen.

Judith Scholte - Poësis

Trots

Judith is trots dat ze startende ondernemers kan helpen en ondersteunen. “Gedreven mensen bij elkaar brengen en met elkaar verbinden, dat is heel leuk om te doen. En mooi om te zien hoe ondernemers elkaar motiveren en inspireren”.

Tips:

  1. Zorg dat je je onderscheidt in deze overvolle markt
  2. Ken je doelgroep; als je iedereen wilt aanspreken spreek je niemand aan
  3. Ga netwerken, altijd en overal

Waar sta je over 5 jaar?

Dan zijn er steeds meer ondernemers die een authentiek verhaal hebben en uitdragen, en diverse Starterscafé’s in Rotterdam en omgeving. Daarnaast wil Judith met Poësis mooie theatrale projecten maken zoals haar nieuwste muzikale videoproject. Daarin gaat ze o.a. bijzondere oorlogsverhalen van de geheime jazzclub Belvedère op Katendrecht laten zien.

Judith en de Ondernemersbalie

Judith heeft een persoonlijk gesprek gehad met een medewerker van de Ondernemersbalie.

Over de Ondernemersbalie

De Ondernemersbalie is het loket van gemeente Rotterdam voor zowel startende als gevestigde ondernemers. U kunt hier terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld bedrijfshuisvesting, vergunningen, subsidies en wet- en regelgeving. Maar ook voor praktische informatie, adviezen en bemiddeling bent u bij de Ondernemersbalie op het juiste adres.

Contact met de ondernemersbalie

mail de ondernemersbalie

010-2674030