>
Foto: Ronald Schouten

Restaurant Almina

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Almina aan de Beijerlandselaan maakt de straat groener

Donderdag 15 april is één van de grote plantenbakken aan de rotonde rond het Slaghekplein voorzien van nieuw groen. Restaurant Almina heeft vanaf vandaag de bak in zelfbeheer.  
 

Bloemen en planten zorgen voor een gezonde omgeving waar het prettig wonen en winkelen is. Groen biedt verkoeling tijdens hete zomers en vangt water op tijdens regenbuien. Samen met bewoners en ondernemers zet Alliantie Hand in Hand zich in voor meer groen in de omgeving en wordt het groen bijgehouden. De plantenbak op het Slaghekplein is door Stadsbeheer overgedragen aan restaurant Almina. Omdat aandacht en verzorging dichtbij is, krijgen de planten alles dat zij nodig hebben én wordt zwerfafval sneller opgeruimd.

 

Zelf aan de slag

Wilt u net als Almina ook zelf aan de slag om de winkelstraat groener te maken? Kijk dan op https://www.rotterdam.nl/zelfbeheer. Via het telefoonnummer 14010 is een gratis schoonmaakset aan te vragen. En wil je in de toekomst snel en gemakkelijk meldingen doorgeven over jouw winkelomgeving? Ligt er bijvoorbeeld afval naast de container, is een straatlantaarn kapot of zie je verzakte stoeptegels?
Download dan de MeldR-app en meld in een paar tikken het probleem zodat de gemeente langs kan komen om het op te lossen.

Download de App via:
Android: https://lnkd.in/g3SjKbX
iOS: https://lnkd.in/gRzJum8