Maatwerk gemeentebelastingen

Kleine zelfstandigen (ondernemers) kunnen kwijtschelding aanvragen voor hun privé-aanslagen (d.w.z. afvalstoffenheffing). De aanvraag tot kwijtschelding mag worden ingediend voor alle openstaande vorderingen waarvoor de aanvraag nog niet eerder op een inhoudelijke grond is afgewezen.

Andere zakelijke belastingen of heffingen dienen te worden voldaan. Daarbij kunnen maatwerkafspraken worden gemaakt, gebaseerd op de situatie van de ondernemer. Die afspraken kunnen bestaan uit uitstel van betaling of een betalingsregeling met (ruimere) betalingstermijnen. Verder is een crediteurenakkoord (ook wel kwijtschelding in zakelijke sfeer genoemd) een optie.

Bezoek de pagina over gemeentebelastingen op de website van de gemeente.

Heb je vragen of wil je een maatwerkafspraak maken? Bel met 14010.

Nieuwsbrief Ondernemen010 – schrijf je in en mis niks

Rotterdam is continu in beweging. Er gebeurt van alles. Op Ondernemen010 willen we ondernemers optimaal informeren, maar ook inspireren en op weg helpen binnen geldende wet- en regelgeving en met de juiste persoon bij de gemeente in contact brengen. Met de nieuwsbrief van Ondernemen010 blijf je als ondernemer op de hoogte van wat er speelt in ondernemend Rotterdam. Als je niks wilt missen, schrijf je je in op de Ondernemen010 nieuwsbrief en ontvang je maandelijkse het laatste portie nieuws uit Rotterdam. Mis niks en schrijf je in!

Deel deze pagina