MKB diagnosetool

Met de gratis MKB Diagnosetool krijg je als ondernemer snel en efficiënt inzicht in de status van je bedrijf ten opzichte van de concurrentie en in je huidige bedrijfsprestaties.

Man zit lachend achter zijn bureau
Kvk / Ondernemersplein

Over de MKB diagnose tool

Inzicht in de actuele situatie van je bedrijf en de mogelijkheden voor de toekomst zijn essentieel. De uitkomsten zijn gebaseerd op verschillende analyses. Onder andere van jou als ondernemer, jouw bedrijf, maar ook van de markt. Deze elementen komen samen in een gefundeerd adviesrapport. Dit rapport kan je houvast geven in de keuze die je maakt voor de toekomst van je bedrijf.

Voor de MKB Diagnosetool, die op initiatief van het Comité voor Ondernemerschap en met subsidie van het ministerie van EZK is ontwikkeld, werkt Qredits samen met diverse partijen, waaronder MKB-Nederland, Stichting Ondernemersklankbord en de Volksbank.

Adviesrapport en concrete begeleiding

Ondernemers die de scan online invullen, krijgen een adviesrapport en begeleiding aangeboden in de vorm van een persoonlijk adviesgesprek, training, coaching, tools en inspiratie. Voor de volledige analyse maakt de tool gebruik van gespecialiseerde databronnen, zoals Dun&Bradstreet, Google Trends en het Centraal Bureau voor de Statistiek én geeft aan waar er voor ondernemers ruimte is voor verbetering.

Doe de MKB Diagnose

Voor meer informatie over de MKB Diagnosetool en het uitvoeren van de online analyse ga naar de website www.mkbdiagnosetool.nl.

Voor meer informatie over ondersteuningsmogelijkheden voor ondernemers zie www.rotterdam.nl/ondernemenindetoekomst.

Deel deze pagina