CIRCO Track – Evenementenlocaties

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

CIRCO Track – Evenementenlocaties

Omschrijving:
Werk je bij een bedrijf dat actief is in, of levert aan de evenementen- en congreslocatie branche in Zuid-Holland? Doe mee aan de CIRCO Track in BlueCity en werk binnen drie dagen, samen met een collega, van ideevorming voor een nieuw circulair verdienmodel naar implementatieplan!
Begindatum:
14 oktober, 09:00 uur
Einddatum:
14 oktober, 18:00 uur
Kosten:
De kosten voor deelname zijn €500,- ex BTW per bedrijf (voor twee personen). De reguliere prijs bedraagt €2000,- ex BTW. Het gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de Provincie Zuid-Holland, Gemeente Rotterdam en Rabobank Rotterdam.
Locatie:
BlueCity: Maasboulevard 100, Rotterdam
Meer informatie:
Aanmelden CIRCO Track – Evenementenlocaties

Programma:

De CIRCO Track bestaat uit 3 volle dagen: 14 oktober, 28 oktober en 11 november, van 09:00 – 18:00.

 

Dag 1- Kansen in kaart brengen (14 oktober) 

Duik dieper in het gedachtegoed van de circulaire economie. Samen met andere bedrijven en ontwerpers wordt waardeverlies in de huidige keten in beeld gebracht. Bedrijven en ontwerpers onderzoeken samen hoe je tot innovatieve businessmodellen, productontwerpen en ander materiaalgebruik kunt komen door de toepassing van circulaire designprincipes. Per organisatie worden de circulaire kansen geïdentificeerd en geselecteerd.

 

Dag 2 – Uitwerking (28 oktober) 

We werken het meest kansrijke circulaire voorstel uit de eerste workshop in detail uit met behulp van circulaire designmethoden en businessmodellen uit de boeken ‘Products that Last’ en ‘Products that Flow’. Dit resulteert in een circulaire klantpropositie met een businessmodel, product(re)design en aanvullende diensten.

 

Dag 3 – Implementatie (11 november) 

Tijdens de laatste workshop word je voorbereid om de stap te maken naar de realisatie van circulaire producten, diensten en businessmodellen. We kijken daarbij naar technische en commerciële haalbaarheid van de resultaten van de vorige workshop, de gevolgen hiervan voor bedrijfsvoering en de circulaire impact. Ook leer je om te gaan met barrières.