>

E-learningprogramma Frankwatching

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Omschrijving:
Heb jij een bedrijf in Rotterdam, en ben je op zoek naar (meer) klanten en omzet? Grijp deze unieke kans en stimulans van MKB010>>Next in samenwerking met Frankwatching! Met de MKB online business boost, hét e-learningprogramma speciaal voor Rotterdamse MKB’ers, ontwikkel je de kennis en vaardigheden om doelgericht online te ondernemen, juist nu!
Begindatum:
04 januari, 00:00 uur
Einddatum:
01 januari, 09:00 uur

Programma:

Online cursussen

Het programma bestaat uit maar liefst 20 online cursussen over onder meer social media, online adverteren en e-mailmarketing. Je krijgt praktische tips en direct toepasbare handvatten om online beter zichtbaar én vindbaar te worden en je omzet te verhogen.

Na elke cursus ontvang je hand-outs, nuttige tips en interessante artikelen. Ook kun je na afloop vragen stellen via e-mail. Als er meerdere vragen zijn over een specifiek onderwerp, zorgen we dat deze beantwoord worden tijdens een live webinar. En doen veel ondernemers uit je winkelstraat mee, dan is zelfs een webinar op maat mogelijk!

Voor wie?

Voldoe jij aan de volgende 3 voorwaarden? Schrijf je dan snel in (beperkt aantal plekken beschikbaar!) en krijg voor slechts €50 (excl. btw) in plaats van 900 onbeperkt toegang tot tientallen voor jou relevante online cursussen.

 1. Je bent in Rotterdam gevestigd als:
  • Winkelier/retailer in food of non-food: van bakker, opticien, drogist tot fashion
  • Kapper, schoonheidsspecialist of nagelstylist
  • Horecaondernemer of cateraar
  • Yoga studio, wellness of sportschoolhouder
 2. Je hebt minimaal 3 jaar een winkel, studio, horecazaak of andere bedrijfsruimte in Rotterdam.
 3. Je bent een klein MKB-bedrijf en hebt maximaal 10 werknemers in dienst.  

Om deel te kunnen nemen aan het programma, is geen basiskennis vereist. Wel is het aan te raden om een eigen website te hebben. Per bedrijf kunnen 2 mensen zich inschrijven. Inschrijven doe je hier! www.frankwatching.com/trainingen/mkb-boost/