MKB010>>Next

Het programma MKB010>>Next inspireert, informeert en stimuleert kleine en middelgrote MKB bedrijven om digitaal, duurzaam en circulair te ondernemen. Samen met onze partners zorgen we dat de aanwezige kennis, middelen en netwerken zo laagdrempelig mogelijk worden aangeboden om het Rotterdamse MKB vooruit te helpen.

Een lijst van berichten

  • Frank Kapsenberg met drukwerk in zijn handen

    “Continuïteit is belangrijker dan winst.” Kapsenberg van Waesberge is niet alleen het oudste bedrijf van Rotterdam, maar ook de meest duurzame drukkerij van de stad. Opgericht in 1590 en vervolgens…

    Thema’s:
    • MKB010 Next

De economie wordt steeds meer digitaal, duurzaam en circulair. Deze veranderingen gaan snel, zijn ingrijpend en onomkeerbaar. Ook voor MKB-bedrijven in Rotterdam heeft deze ontwikkeling grote gevolgen. Tegelijkertijd levert het aantrekkelijke kansen op.

Op deze pagina staan de verhalen van ondernemers die laten zien hoe zij veranderingen hebben omgezet in kansen. Je leest hier ook meer over het programma & partners en in de agenda zijn de aankomende sessies, webinars en workshops opgenomen.

Op de goodiebagpagina vind je per thema handige links en nuttige informatie over digitalisering, duurzaamheid en circulariteit. Ideeën en/of interesse om partner te worden?