>
Foto: Iris van den Broek

Hubs

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rotterdam telt vele netwerken, hubs en andere samenwerkingsverbanden. We hebben een aantal van de hubs voor je in kaart gebracht, zodat je het juiste netwerk kan aanspreken.

 

Cambridge Innovation Center
Het fungeert als toegangspoort tot Europa en breidt de bestaande gemeenschap van ondernemers, investeerders en gevestigde bedrijven uit. De locatie in Rotterdam biedt uitstekende flexibele kantoren, co-working, evenementenruimtes en voorzieningen.
 

Venture Café
Venture Café Foundation bouwt innovatiegemeenschappen. Zij organiseren een groot wekelijks innovatie community-evenement in Rotterdam met gemiddeld 270 innovators.
 

ZoHo
ZOHO is het Rotterdamse Maakkwartier. Een woon- en werkplek aan de rand van het centrum, op 5 minuten lopen van het Centraal Station. Voor en door makers in design, kunst, cultuur, media, tech, food, architectuur en urban planning. Allen pioniers die hun vakmanschap willen inzetten om zichzelf, ZOHO en de stad op een vernieuwende wijze te versterken.
 

Impact Hub Rotterdam
Zij bieden een prettige, inspirerende en persoonlijke werkplek waar je andere duurzame en sociale ondernemers ontmoet. Ze richten zich op Makers die experimenteren, kenniswerkers en coaches en buurtinitiatieven.
 

Life Sciences & Health HUB
Op deze plek in de Rotterdam Science Tower moet je zijn als start-up in Life Sciences en Health. Er is een sterke community, programma's en coaching, ondernemerschapsonderwijs en er zijn testmogelijkheden.