MKB010>>Next

Het programma MKB010>>Next inspireert, informeert en stimuleert kleine en middelgrote MKB bedrijven om digitaal, duurzaam en circulair te ondernemen. Samen met onze partners zorgen we dat de aanwezige kennis, middelen en netwerken zo laagdrempelig mogelijk worden aangeboden om het Rotterdamse MKB vooruit te helpen.

Een lijst van berichten

  • Fulko Roos

    Aanleggen zonder uitstoot De maritieme sector stond niet altijd bekend als voorloper op het gebied van duurzaamheid. Maar tijden veranderen. Fulko Roos, oprichter en eigenaar van Royal Roos: “Inmiddels kijken…

    Thema’s:
    • Duurzaamheid

De economie wordt steeds meer digitaal, duurzaam en circulair. Deze veranderingen gaan snel, zijn ingrijpend en onomkeerbaar. Ook voor MKB-bedrijven in Rotterdam heeft deze ontwikkeling grote gevolgen. Tegelijkertijd levert het aantrekkelijke kansen op.

Op deze pagina staan de verhalen van ondernemers die laten zien hoe zij veranderingen hebben omgezet in kansen. Je leest hier ook meer over het programma & partners en in de agenda zijn de aankomende sessies, webinars en workshops opgenomen.

Op de goodiebagpagina vind je per thema handige links en nuttige informatie over digitalisering, duurzaamheid en circulariteit. Ideeën en/of interesse om partner te worden?