Onze partners

Samen met onze partners werken wij aan een succesvol economisch ondernemersklimaat.

Venture Café
Venture Café

Cambridge Innovation Center
Het fungeert als toegangspoort tot Europa en breidt de bestaande gemeenschap van ondernemers, investeerders en gevestigde bedrijven uit. De locatie in Rotterdam biedt uitstekende flexibele kantoren, co-working, evenementenruimtes en voorzieningen.

Innovation Quarter
Het toegewijde team van InnovationQuarter helpt jou – gratis – bij het vestigen en uitbreiden van jouw bedrijf in Rotterdam vindt. InnovationQuarter geeft informatie over onderwerpen als een marktscan, landenbenchmarks, investeringsklimaat, fiscale prikkels, incubators en accelerators. Dankzij ons uitgebreide netwerk weten we waar we moeten zijn en brengen we je in contact met de juiste mensen en instellingen.

Life Sciences & Health HUB
Op deze plek in de Rotterdam Science Tower moet je zijn als start-up in Life Sciences en Health. Er is een sterke community, programma’s en coaching, ondernemerschapsonderwijs en er zijn testmogelijkheden.

MRDH (Metropoolregio Rotterdam Den Haag)
Het succes van een stedelijke regio bepaalt de economische kracht van dat gebied en zelfs van het land. Om het economisch vestigingsklimaat te versterken en de bereikbaarheid te verbeteren, bundelen 23 gemeenten hun kennis en krachten in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

MKBDigitaal
Samen met de Provincie Zuid-Holland, gemeente Krimpen a/d IJssel, gemeente Den Haag en de gemeente Zoetermeer biedt het platform MKBDigitaal online weerbaarheidsinformatie. Hier kun je als ondernemer uit één van deze gemeenten terecht voor online cursussen, digitale werkplaatsen, kennis van experts.

Deel deze pagina