>
Foto: Joep Boute

Partners

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Samen met onze partners werken wij aan een succesvol economisch ondernemersklimaat.

Rotterdam Partners
Ontstaan uit een fusie van Rotterdamse organisaties met diepe wortels in de citymarketing, internationale acquisitie van investeerders en stedelijke economische ontwikkeling. Zij sturen op het imago van Rotterdam en promoten de Rotterdamse regio nationaal en internationaal.
 

Port of Rotterdam
De Rotterdamse haven is de grootste zeehaven van Europa. De haven dankt zijn leidende positie aan de uitstekende bereikbaarheid via zee, aan de intermodale verbindingen en aan de 175.000 mensen die in en voor het haven- en industriegebied werkzaam zijn. Het is de plek waar grenzeloze ambities worden waargemaakt.
 

CityLab010
Hier ontmoeten mensen met goede ideeën en hart voor Rotterdam elkaar. Mensen met expertise, middelen en relevante netwerken. Ideeën delen heeft voordelen: je versterkt je plan, je betrekt andere Rotterdammers en je gaat nieuwe samenwerkingen aan in de stad.
 

Erasmus Universiteit
Een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam, dat daarbij veelal fungeert als een levend stadslaboratorium.
 

Erasmus Centre for Entrepreneurship
Het leidende centrum voor ondernemerschap in Europa. Gevoed door onze overtuiging dat ondernemerschap de primaire motor is voor innovatie, streven we ernaar om ondernemerschap in te bedden in het DNA van mensen. Wij creëren geen bedrijven, we creëren ondernemers via de kennis en het netwerk van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
 

Rotterdam Make it Happen
Een samenwerking van Gemeente Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam en Rotterdam Partners, die hiermee Rotterdam in binnen- en buitenland nog sterker op de kaart willen zetten.
 

MAEX Rotterdam
De maatschappelijke beurs die ondernemers kan helpen om samen waarde te creëren voor je bedrijf en de samenleving.
 

Innovation Quarter
Zorgt voor een economisch sterk Zuid-Holland. Deze regionale ontwikkelingsmaatschappij financiert innovatieve bedrijven, helpt buitenlandse ondernemers bij vestiging, helpt jou te internationaliseren en organiseert samenwerking op innovatie.
 

Voor Goed
Rotterdam staat bol van goede initiatieven en partijen die graag een steentje willen bijdragen aan
een mooie en betere stad. Stichting Voor Goed, Rotterdam Impact Agency brengt deze Rotterdamse sociaal ondernemers, corporates, fondsen en gemeente samen. Met als doel: nieuwe verbindingen en nieuwe oplossingen voor de maatschappelijke vraagstukken in Rotterdam.