Ga er maar aan staan, net nadat je de deuren van je hotel hebt geopend, breekt er een pandemie uit. Het overkwam Glenn Severin van boetiekhotel Supernova. Geen reden om…
Kees van Steensel is directeur van Van Steensel Assurantiën, maar daarnaast ook kantoorpandeigenaar. Hij begon een aantal jaar geleden al met het verduurzamen van zijn pand.
Zeven Rotterdamse initiatieven ontvingen vandaag een financiële bijdrage uit het Smart Energy Systems (SES)-programma. Zij krijgen de subsidie omdat ze bijdragen aan projecten in Rotterdam die ervoor zorgen dat energie…
Vanaf 1 januari 2024 geldt er in Nederland een verbod op wegwerpproducten die ter plaatse worden gebruikt, zoals plastic bekers. Vanaf half juli 2023 geldt er daarnaast een verplichting voor…
In 2017 richtten Mark Brouwers en compagnon David Franzén het bedrijf ‘Nocto‘ op. Na een rumoerige start vanwege alle beperkingen rondom corona, is de horeca social media app deze lente…
Ondernemer, voorzitter van twee BIZ’en, en een echte horecatijger. Ron de Jong is geen onbekende binnen de Rotterdamse horeca. Hij doet ‘alles op gevoel’, is een optimist en houdt van…
Vanaf 29 juni kunnen mkb-ondernemers in de detailhandel (non food) met 2 tot en met 50 werknemers aan de slag met digitaliseren via het nieuwe initiatief ‘Mijn Digitale Zaak’. Dit…
Opslag van duurzaam opgewekte energie is van cruciaal belang voor het slagen van de energietransitie. Door zonne- en windenergie op te slaan en te leveren naar behoefte, wordt mismatch tussen…
Ondernemen is soms net topsport, daar weet Patrick van Luijk alles van. Als oprichter van BioCheck is hij actief om jou of je werknemers fit te krijgen en te houden.…