Maaike werkte als online marketeer bij Coolblue in Rotterdam. Hier merkte zij dat ze liever over gezonde voeding praatte dan over het verkopen van koelkasten. Ze ging van werknemer naar…
Na vier jaar evenementen te hebben georganiseerd als hobby, waren ze er klaar voor. Jermaine, Niels en Viktor zegden begin 2020 hun baan op om de evenementen grootser en professioneler…
Op haar 24ste besloot Sanne om als ondernemer aan de slag te gaan. Dit resulteerde in een eigen franchise restaurant van Pizzabakkers, een bestuursfunctie bij Jong Management en de prijs…
Heerlijk, zo’n warme kop koffie of thee tijdens je werk. MAAS verzorgt de warme dranken bij heel wat organisaties, van bedrijven tot ziekenhuizen, universiteiten en andere instellingen. Ook bij de…
Falafval is de eerste gebruiker van de Foodhub bij het gloednieuwe BlueCity Lab in de kelder van het voormalig subtropisch zwembad Tropicana aan de Maasboulevard. De producent van falafel uit…
In mei opende SUE Food de tweede vestiging in Rotterdam en het aantal verkooppunten stijgt. De producten zijn suikervrij, glutenvrij, lactosevrij en vegan, en sluiten aan op de trend van…