Nieuwsbrief Ondernemen010

Je maandelijkse portie nieuws uit Rotterdam – wil je niks missen? Schrijf je in!

Rotterdam is continu in beweging. Er gebeurt van alles. Op Ondernemen010 willen we ondernemers optimaal informeren, maar ook inspireren en op weg helpen binnen geldende wet- en regelgeving en met de juiste persoon bij de gemeente in contact brengen. Met de nieuwsbrief van Ondernemen010 blijf je als ondernemer op de hoogte van wat er speelt in ondernemend Rotterdam. 

Screenshot van de nieuwsbrief van maart. Beeld ter illustratie.
Nieuwsbrief Ondernemen010 febrfuari 2024

Het allerlaatste nieuws over regelingen, subsidies en events op het gebied van duurzaam ondernemen, horeca, retail? Een bedrijf starten en nieuws van ondernemers? Dit alles lees je iedere eerste woensdag van de maand in de nieuwsbrief van Ondernemen010.

Input voor de nieuwsbrief

Heb jij of ken je iemand met een goed verhaal uit de stad? Tip de redactie. Bij Ondernemen010 zijn we namelijk altijd op zoek naar verhalen uit onze mooie stad. Rotterdamse ondernemers met een ‘goed verhaal’, dat als inspiratie voor andere ondernemers kan dienen, vertellen op onze website en socials hun verhaal. Zo maken we het samen in Rotterdam. Ben jij of ken jij een Rotterdamse ondernemer met een goed verhaal? Denk jij dat je andere ondernemers kunt inspireren en verder kan helpen? We komen graag met je in contact! Meld je aan via ondernemen010@rotterdam.nl.

Input of tips voor de redactie? Meld het via ondernemen010@rotterdam.nl.