>
Foto: Peter Schmidt

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Je maandelijkse portie nieuws uit Rotterdam

Rotterdam is continu in beweging. Er gebeurt van alles. De coronacrisis heeft er helemaal ingehakt voor ondernemers. Ondernemen010 wil ondernemers optimaal informeren, maar ook inspireren en op weg helpen binnen geldende wet- en regelgeving. Met de nieuwsbrief van Ondernemen010 blijf je als ondernemer op de hoogte van wat er speelt in ondernemend Rotterdam. 

Het allerlaatste nieuws over regelingen, subsidies en events op het gebied van duurzaam ondernemen, horeca, retail of een bedrijf starten en nieuws van ondernemers zelf lees je iedere eerste woensdag van de maand in de nieuwsbrief van Ondernemen010. Blijf op de hoogte en meld je aan!

Input of tips voor de redactie? Meld het via ondernemen010@rotterdam.nl.

Met deze nieuwsbrief willen we ondernemers optimaal informeren, betrekken, maar ook inspireren.

Roos Vermeij – wethouder economie, wijken en kleine kernen Rotterdam

De Rotterdamse ondernemer is uniek en hyperdivers, net als de stad zelf. Rotterdamse ondernemers zijn belangrijke smaakmakers in de stad. Digitalisering, veranderend consumentengedrag en nu ook de gevolgen van coronacrisis zorgen voor een enorme verschuiving in onze buurten, wijken en stad.

Rotterdam is als geen ander in staat een crisis om te zetten in kansen. Dus ook nu kan de stad zichzelf opnieuw uitvinden, met de daadkracht waar de stad bekend om staat. Samen blijven we werken aan een aantrekkelijke stad, fijne en toekomstbestendige plekken om te ontmoeten, te beleven en te ondernemen.  En daar hebben we de ondernemers in Rotterdam hard voor nodig.

Met deze nieuwsbrief willen we ondernemers optimaal informeren, betrekken, maar ook inspireren. Dus verwacht informatie over wet- en regelgeving, maar ook inspiratieverhalen van collega-ondernemers en interessante netwerk-events. Zelf een keer met een onderwerp in de nieuwsbrief? Laat het weten via ondernemen010@Rotterdam.nl. Veel leesplezier!

Roos Vermeij – wethouder economie, wijken en kleine kernen Rotterdam

Ondernemer Wilco van der Werf van Funkie House in de nieuwsbrief

September 2021 - Loop jij geld mis in Rotterdam? Inspiratie & tips

Hoe blijf jij scherp in de drukte van je onderneming en zorg je ervoor dat je alle kansen pakt? Met Ondernemen010 blijf je op de hoogte en laat je geen geld liggen. In deze editie tips om subsidie aan te vragen, je zaken online te regelen en je netwerk uit te breiden. En na het interview met Wilco van der Werf van Funkie House en de BIZ West-Kruiskade kun je weer vol inspiratie verder!