evenementen

Evenementen

Alle artikelen en (nieuws) berichten voor ondernemers in de evenementensector. Maar ook informatie over vergunningen, subsidies en events voor jouw sector.

Een lijst van berichten

  • Rotown - ook jouw zaak

    Rotown zei de concertkeuken vaarwel en koos voor een volledig vegan concept De vegan Beyond Burger verving de klassieke vleesburger bij Rotown en is nog steeds aan een opmars bezig.…

    Thema’s:
    • MKB010 Next

Een lijst van Regelen-onderwerpen

Subsidieregeling

Moet de Rijksoverheid een evenement dat je organiseert verbieden door coronamaatregelen? Dan maakt de subsidieregeling evenementen het mogelijk om jouw gemaakte kosten te vergoeden. De rijksoverheid biedt zo meer perspectief voor de evenementensector en…

Meer informatie

Gemeente Rotterdam

Kijk voor meer gemeentelijke informatie voor de evenementensector op de pagina evenementen van de gemeentelijke website Rotterdam.nl. Vragen over evenementen mail je naar evenementenvergunningen@rotterdam.nl of bel naar 010-2673457.

Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond

Kijk voor vragen over de maatregelen in Rotterdam-Rijnmond op de website van de Veiligheidsregio of raadpleeg uw brancheorganisatie over de beschikbare protocollen en sectorspecifieke veel gestelde vragen om veilig en volgens de regels te werken.

Andere typen ondernemers