Circulaire restaurants

De wereld wordt steeds meer duurzaam en circulair. Duurzaam ondernemen is de toekomst, daar is geen ontkomen aan. Ook voor horecaondernemers in Rotterdam heeft deze ontwikkeling grote gevolgen. Tegelijkertijd levert het aantrekkelijke kansen op!

Circulaire restaurants

Verlaging van je bedrijfskosten bijvoorbeeld én ook geeft duurzaam ondernemen je imago een flinke boost. Als eigentijds horecabedrijf ben je op die manier aantrekkelijk voor klanten, (nieuwe) medewerkers en draag je bij aan een beter milieu.

Hoe jij jouw bedrijf kunt verduurzamen én meer circulair kunt maken zie je in onderstaande animatie.

Deze inhoud is beschikbaar wanneer de cookies geaccepteerd zijn.

De handleiding voor duurzame bedrijfsvoering biedt daarnaast tal van ideeën, voorbeelden en tips én is samengesteld door de koplopergroep Circulaire Restaurants.

Downloads

Koplopergroep circulaire restaurants

Sinds eind 2019 hebben 18 Rotterdamse restaurantondernemers in het koploperproject gezocht naar praktische en innovatieve manieren om hun bedrijfsvoering te verduurzamen en circulair te maken. Het koploperproject is mogelijk gemaakt door Rijkswaterstaat/VANG Buitenshuis, de provincie Zuid-Holland en de gemeente Rotterdam in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland afdeling Rotterdam.

Deel deze pagina