Logistiek

Transport en Logistiek

De Rotterdamse regio is een van de drukste met veel logistiek. Dagelijks werken veel mensen in de transport. Daarnaast hebben veel ondernemers te maken met logistiek en bereikbaarheid. Stadslogistiek is een belangrijk onderdeel van onze economie.

Een lijst van Regelen-onderwerpen

Subsidies Zero Emissie Stadslogistiek

Minder vrachtverkeer en meer rijden met elektrische voertuigen dragen bij aan een schone en bereikbare stad. De gemeente ondersteunt ondernemers om dat te bereiken. Criteria financiële steun overstap naar zero…

Parkeren

In het grootste deel van Rotterdam geldt betaald parkeren. Als ondernemer kun je gebruik maken van verschillende parkeervergunningen.

Bereikbaarheid van je (winkel-)straat

Als ondernemer wil je goed bereikbaar zijn voor je klanten. Hier lees je alles over geplande wegwerkzaamheden in de stad en parkeren. Tevens vind je er handige links, bijvoorbeeld naar…

Het Mobiliteitskompas

Het Mobiliteitskompas is een initiatief vanuit de Klimaattafel Mobiliteit van het Rotterdams Klimaatakkoord.

Zero Emissie logistiek

In de toekomst zal steeds strengere regelgeving zal komen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Door nu al over te stappen op zero emissie logistiek, bereid je jezelf voor op toekomstige wet- en regelgeving en zorg je dat je bedrijf toekomstbestendig is.

Logistiek nieuws

Nieuwsbrief Ondernemen010 – schrijf je in en mis niks

Rotterdam is continu in beweging. Er gebeurt van alles. Ook op het gebied van transport en logistiek. Op Ondernemen010 willen we ondernemers optimaal informeren, maar ook inspireren en op weg helpen binnen geldende wet- en regelgeving en met de juiste persoon bij de gemeente in contact brengen. Met de nieuwsbrief van Ondernemen010 blijf je als ondernemer op de hoogte van wat er speelt in ondernemend Rotterdam. Als je niks wilt missen, schrijf je je in op de Ondernemen010 nieuwsbrief en ontvang je maandelijkse het laatste portie nieuws uit Rotterdam. Mis niks en schrijf je in!