Ontmoeten in de stad

Zitten we straks bij jou?

Heb je als organisatie plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten? Dan zijn we vanuit de gemeente opzoek naar jou.

Ontmoeten in de stad

Onze medewerkers kunnen namelijk buiten de kantoren met collega’s of zakelijke relaties afspreken. In de loop van het jaar gaat dat van start, maar je kan je als organisatie al wel aanmelden. Dan kunnen we tegen die tijd ook bij jou reserveren.

Voor alle organisaties

Alle organisaties in en om Rotterdam kunnen zich aanmelden. Uiteraard moet je dan wel plek hebben waar medewerkers terecht kunnen. Denk aan horecagelegenheden, wijk- en buurthuizen, verenigingen, zaal- en verhuurpartijen, etc.

Het gaat om allerlei verschillende manieren van ontmoeten. Bijvoorbeeld wat drinken tijdens een overleg met collega’s. Een lunch of diner met zakelijke relaties. Maar ook recepties voor een jubileum of afscheid zijn mogelijk. Overnachtingen vallen hier niet onder.

Alle documenten op een rijtje

Hier vind je een beschrijving van de Aanmeldprocedure en de 4 bijlagen die daarbij horen. Gebruik de Samenwerkingsverklaring en Aanmeldgegevens om je aan te melden.

Downloads

Ontmoeten bij jou

De medewerker van de gemeente neemt contact om te reserveren. Samen bespreken jullie de wensen en bepalen jullie de geschatte kosten. Bij een bedrag boven €500 stel je eerst een offerte op. De medewerker vraagt vervolgens intern bij de gemeente een inkoopordernummer aan. Deze wordt per mail aan jou en de medewerker verstuurd. Dit is ook je opdrachtbevestiging. Let op dat je zonder inkoopordernummer niet betaald wordt.

E-factuur

Na het bezoek zet de medewerker zijn of haar naam en handtekening op de kassabon. Deze voeg je toe aan de factuur, waar je ook het inkoopordernummer op zet. Vervolgens lever je dit als E-factuur in bij de gemeente Rotterdam. Hoe dat werkt vind je op ons factuurportal ↗. Een volledige en correcte E-factuur wordt uiterlijk binnen 10 dagen betaald. In het document Reserveren en Factureren lees je meer over hoe dit werkt.

Houd er rekening mee dat medewerkers zelf kiezen uit alle aanbieders. We kunnen dus niet van tevoren inschatten hoeveel gebruik gemaakt wordt van jouw diensten.