Rotterdams Scholingsfonds

Ben je ondernemer en wil je je personeel goed opgeleid en gemotiveerd krijgen en houden? Of ben je zzp’er en wil je bijblijven in je vakgebied? Of overweeg je als ondernemer om jezelf om te scholen en iets heel anders te gaan doen? Een scholingsvoucher van het Rotterdams Scholingsfonds helpt je daarbij. Met een scholingsvoucher speel je in op de ontwikkelingen in de sector en op de arbeidsmarkt.

Dame met vouchers in de hand
© Rotterdams Scholingsfonds

Medewerkers behouden

Wil je medewerkers voor je bedrijf behouden en binnen je onderneming verder laten groeien? Bespreek dan regelmatig de ontwikkelmogelijkheden en of deze nog passen bij de toekomst van je bedrijf. Voor een tegemoetkoming in de kosten van de her-, bij- of omscholing kunnen Rotterdammers in aanmerking komen voor een scholingsvoucher, tot maximaal 2.500 euro.

Kijk op de website van de scholingsvouchers.

Nieuwe medewerkers aannemen

Wil je iemand in dienst nemen die nog niet de juiste scholing heeft? Kijk dan of je de kandidaat kunt opleiden of laten opleiden. In de opleidingscatalogus op www.scholingsvouchers010.nl staan veel opleidingen waarvoor een scholingsvoucher gebruikt kan worden. Staat de benodigde scholing niet in de catalogus maar kun je baangarantie bieden? Neem dan contact op met het Leerwerkloket Rijnmond.

Zzp’ers: bij- of omscholen

Wil je als zzp’er bijblijven in jouw vakgebied? Of overweeg je om jezelf om te scholen naar werk waar de arbeidsmarkt om vraagt? Daarvoor kun je een scholingsvoucher gebruiken. Kijk op www.scholingsvouchers010.nl wat de mogelijkheden zijn. Of neem contact op met  Leerwerkloket Rijnmond.

Voorwaarden

De scholingsvouchers zijn bestemd voor inwoners van Rotterdam die 18 jaar of ouder zijn, maar nog niet de AOW-gerechtigde leeftijd hebben bereikt. Voorwaarde is dat de scholing aansluit op de vraag naar werk in een kansrijke sector.

Meer informatie en voorwaarden: www.rotterdam.nl/scholingsvouchers.

Contact over de scholingsvouchers

Projectleider Rotterdams Scholingsfonds

Deel deze pagina