Vestigen

Dus ben je op zoek naar een bedrijfspand? Wil je weten waar je personeel kunt huisvesten? Of ben je van plan jouw pand te transformeren van winkel tot woning? We helpen je graag op weg!

De aantrekkingskracht van Rotterdam is groot. Ook in tijden van tegenslag biedt Rotterdam ondernemers van binnen en buiten de stad volop kansen. Hoewel de coronacrisis veel impact heeft op ondernemers, kijkt Rotterdam vooruit. Door je als ondernemer in Rotterdam te vestigen, werk je mee aan een sterkere economie voor de stad.

Vind bedrijfsruimte

Vind een bedrijfspand

Het vinden van een geschikte ruimte voor jouw onderneming is vaak een hele zoektocht. Ook moet je een aantal keuzes maken, bijvoorbeeld of je wilt huren of liever wilt kopen en aan…

Overzicht externe aanbieders bedrijfsruimte

Zoek je een geschikte locatie om (tijdelijk) jouw bedrijf te vestigen?

Bedrijventerreinen

Rotterdam kent verschillende bedrijventerreinen. Ieder met eigen unieke kernmerken en voorzieningen. Wil jij je als ondernemer vestigen op een bedrijventerrein?

Bedrijfskavels

Rotterdam kent vele plekken waar jij je met jouw bedrijf kunt vestigen. Wil jij een eigen bedrijfspand bouwen en ben je benieuwd waar in de stad dat kan?

Bestemmingsplannen

Wanneer je wilt weten wat de bestemming van een pand is of waar een stuk grond voor bedoeld is, kun je het bestemmingsplan opvragen. In het bestemmingsplan bijvoorbeeld waar bijvoorbeeld woningen, winkels, bedrijven of horeca mogen komen. Een ontwerpbestemmingsplan laat de plannen van de gemeente zien.

Ondernemersbalie

Neem voor meer informatie contact op met Ondernemersbalie Gemeente Rotterdam.