Servicepunt Zon voor bedrijven

Zonnedakproject? Servicepunt Zon voor bedrijven helpt jou verder.

Ben je eigenaar of huurder van een (bedrijfs-)pand in Rotterdam? En overweeg je om er zonnepanelen op te leggen, maar loop je tegen praktische of organisatorische zaken aan? Het Servicepunt Zon voor bedrijven helpt je graag verder!

Een lijst van berichten

 • Een groep ondernemers veranderde het Keilepand in het Rotterdamse M4H-gebied de afgelopen vijf jaar in een verzamelgebouw waar gelijkgestemde bedrijven, genaamd het Keilecollectief, een duurzame toekomst vormgeven. Folkert van Hagen van architectenbureau…

  Thema’s:
  • Duurzaamheid

Een lijst van Regelen-onderwerpen

Adviseurs uit de praktijk

Bij gemeente Rotterdam staan twee ervaren en compleet onafhankelijke zon-adviseurs uit de praktijk voor je klaar. Ze helpen je kosteloos op weg met alles wat er bij het plaatsen van een zonnedak komt kijken. Of je nu pandeigenaar bent of huurder. Maak gebruik van hun kennis en ervaring! Je kunt deze ‘zon-specialisten’ inschakelen als een soort coach en als vraagbaak. Neem dus gerust vrijblijvend contact op.

Een lijst van berichten

 • Algemeen directeur Olaf op het dak van Locomotive Workshop Rotterdam

  Een garagebedrijf voor locomotieven. Zo zou je Locomotive Workshop Rotterdam best kunnen noemen. Sinds 2019 is dit jonge bedrijf gevestigd op zowat het uiterste puntje van de Maasvlakte, aan het…

  Thema’s:
  • Duurzaamheid
 • Eimert Komen van Strandtent Uluwatu Beach vertelt over zonne-energie voor huurders

  Hoe regel ik zonnepanelen op het dak van mijn bedrijf? Welke mogelijkheden zijn er? Eimert Komen van Uluwatu Beach aan het strand van Hoek van Holland profiteert volop van al die zonnige zomerse dagen. Hoewel hij het pand huurt, bleek het toch aantrekkelijk zonnepanelen aan te schaffen. Lees hoe Eimert dit heeft aangepakt.

  Thema’s:
  • Duurzaamheid
 • Afbeelding ter illustratie van Gerse010 Awards

  Stichting Voor Goed, aanjagers van impact ondernemerschap in Rotterdam, viert vanaf september haar vijfjarig bestaan met de lancering van de Gerse010. Het doel is mensen die een positieve bijdrage leveren…

  Thema’s:
  • Sociaal ondernemen

Deze inhoud is beschikbaar wanneer de cookies geaccepteerd zijn.

Contact opnemen met de zon-adviseurs?

De adviseurs stellen hun kennis en ervaring gratis ter beschikking, en helpen je graag op weg. Je kunt deze ‘zon-specialisten’ inschakelen als een soort coach en als vraagbaak. Neem dus gerust vrijblijvend contact op.

Voor een afspraak met een van de zonadviseurs, bel 010-26 70 052. Of neem direct contact op met Willem Buiter via 06-20 59 47 41.

Een e-mail sturen kan ook: ServicepuntZonSO@rotterdam.nl

Deel deze pagina