Servicepunt Zon voor bedrijven

Zonnedakproject? Servicepunt Zon voor bedrijven helpt jou verder.

Ben je eigenaar of huurder van een (bedrijfs-)pand in Rotterdam? En overweeg je om er zonnepanelen op te leggen, maar loop je tegen praktische of organisatorische zaken aan? Het Servicepunt Zon voor bedrijven van Duurzaam010 helpt je graag verder!

Power voor Rotterdam - Ondernemers op zonnedak

Adviseurs uit de praktijk

We zien graag zo veel mogelijk zonnepanelen op de Rotterdamse daken. We weten ook dat het niet altijd eenvoudig is om een zonneproject te realiseren. Daarom heeft de gemeente twee adviseurs uit de praktijk voor je klaarstaan. Zij helpen jou als pandeigenaar of huurder op weg met alles wat er bij een zonneproject komt kijken.

Esther Zumpolle, adviseur zon: “Maak gebruik van onze kennis en ervaring! We kunnen je helpen met bijvoorbeeld belastingvoordelen, subsidies, administratieve handigheden, wegnemen van praktische obstakels en het sluiten van degelijke contracten. Maar ook voor financiële en technische inzichten en oplossingen kun je bij ons terecht”.

Wieland Koornstra, adviseur zon: “We zijn er voor alle bedrijven in de gemeente Rotterdam. Neem gerust contact op en leg je vraagstuk aan ons voor. Met alle plezier helpen we je (verder) op weg met praktische tips en oplossingen over zonnepanelen op daken. Mocht het nodig zijn om op locatie af te spreken, dan komen we graag naar je toe.”

Je kunt onze adviseurs benaderen met vragen over zonnedakprojecten voor:
• grote bedrijven, industrie
• zakelijke kleinverbruikers, MKB
• stichtingen, verenigingen
• instellingen, scholen
• BIZ, bedrijventerreinen

Subsidietraject

Heb je al een SDE+, maar loop je nog tegen praktische zaken aan? Of wil je meer weten over de business case? Of misschien beginnen met een subsidieaanvraag? Ook ondersteunen de adviseurs bij keuzes voor het realiseren van jouw zonne-energiesysteem.

Contact opnemen?

De adviseurs stellen hun kennis en ervaring gratis ter beschikking, en helpen je graag op weg. Je kunt deze ‘zon-specialisten’ inschakelen als een soort coach en als vraagbaak. Neem dus gerust vrijblijvend contact op. Mail je vraag naar duurzaam@rotterdam.nl en ze nemen zo snel mogelijk contact op met je op.

Een lijst van berichten

Deel deze pagina