Starten in 010

Starten in 010 begint bij de Ondernemersbalie. In de videoreeks Starten in 010 maak je kennis met nieuw Rotterdamse ondernemers. Starters die hun onderneming zijn begonnen bij de Ondernemersbalie van de gemeente Rotterdam. Met vragen over ondernemen in de stad of voor praktische informatie over bijvoorbeeld huisvesting, vergunningen, subsidies en wet- en regelgeving. Of voor persoonlijk advies of bemiddeling. De Ondernemersbalie helpt je verder of brengt je in contact met de juiste persoon. Dat is succesvol starten in 010!

Deze inhoud is beschikbaar wanneer de cookies geaccepteerd zijn.

Starten in 010

 • Fariesh Addoelrahman van Quardin

  Doen waar je goed in bent én wat je leuk vindt, daar kan Fariesh Abdoelrahman van Quardin over meepraten. Hij startte zijn onderneming bij onze Ondernemersbalie en zet zich nu in om jongeren hun talent te laten ontdekken. In de reeks Starten in 010 zie je hoe een start bij de Ondernemersbalie je verder kan helpen.

  Thema’s:
  • Cultuur
 • Alwine van Winsen van BeeSerious over Starten in 010

  Dat het niet goed gaat met de bijen is niet alleen slecht nieuws voor de bloemetjes, maar zeker ook voor ons. Tijd om in actie te komen dus. BeeSerious startte in Rotterdam bij onze Ondernemersbalie. Met als doel bij te dragen aan een gezonde, vitale en meer resistente bijenpopulatie. Een goede start voor BeeSerious. In de reeks Starten in 010 zie je hoe een start bij de Ondernemersbalie jou ook verder kan helpen.

  Thema’s:
  • Duurzaamheid