>

Bedrijventerreinen

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rotterdam heeft verschillende bedrijventerreinen voor jou als ondernemer. Elk bedrijventerrein heeft zijn eigen kenmerken en voorzieningen.

Aanbod

Op de bedrijventerreinen Schiebroek, Nesselande, Spaanse Polder en Hordijk verkopen wij de laatste beschikbare bedrijfskavels. Voor deze kavels is de gemeente reeds met meerdere partijen in gesprek.

Wil je je aanmelden als ruimtezoekende voor een specifiek bedrijventerrein, dan kan dit door het contactformulier onderaan de pagina in te vullen. Wanneer er een kavel beschikbaar is nemen wij contact met je op. Indien er geen kavel beschikbaar is plaatsen wij je op de reservelijst.

Bekijk ook de informatie over het aanbod van panden en kavels
 

Bedrijven Investeringszone

Op sommige bedrijventerreinen is ook een Bedrijven Investeringszone (BIZ) actief. Een BIZ is een winkelstraat of bedrijventerrein waar een groep ondernemers als stichting investeert in een betere omgeving om te ondernemen. De gemeente kan een BIZ ondersteunen met een subsidie die je investeert in jouw gebied.

Bedrijfscontactfunctionarissen

Gemeente Rotterdam heeft bedrijfscontactfunctionarissen aangewezen. Zij zijn het eerste en vaste aanspreekpunt van de gemeente voor de besturen van de ondernemersverenigingen of BIZ en hebben kennis van de gebieden. Je kunt bij hen terecht voor alle kwesties die met ondernemen en de economische ontwikkelingen in de stad te maken hebben.

Wanneer je op verzenden klikt geef je toestemming voor het gebruik van jouw contactgegevens voor het aanbieden van eventuele bedrijfskavels.