>

Bereikbaarheid

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

In Rotterdam heb je allerlei mogelijkheden om je van A naar B te verplaatsen: per (deel)auto, tram, trein, bus, metro, waterbus of -taxi. Je kunt zelf bepalen hoe je je reis maakt. 

Rotterdam Onderweg

Om de stad veilig te houden, vinden er regelmatig werkzaamheden plaats waar je soms last van kunt hebben. Rotterdam Onderweg informeert je over de bereikbaarheid en adviesroutes (ook voor het ov). Zo kom je niet voor verrassingen te staan.


Parkeren

Als jouw onderneming gevestigd is in een betaald parkeergebied in Rotterdam, kun je een parkeervergunning voor bedrijven aanschaffen. Hier zijn kosten aan verbonden. Bezoekers kunnen parkeren op diverse parkeerterreinen of parkeergarages in de stad. Als ondernemer kun je ook uitrijkaarten aanschaffen voor jouw bezoekers. Bekijk het overzicht voor alle parkeerlocaties en tarieven. Of zoek ze op de kaart.

Bereikbaarheid

externe bron

Milieuzone

De gemeente werkt aan gezondere lucht voor alle Rotterdammers. Daarom heeft Rotterdam een Milieuzone, waarin alleen (vracht)auto’s mogen rijden die aan bepaalde uitstooteisen voldoen. Behalve de Milieuzone geldt er in Rotterdam een vrachtautoverbod op de 's-Gravendijkwal en zijn er toegangseisen voor vrachtauto’s op de Maasvlakte.