>

Bedrijfskavels Nesselande

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

In het noordoosten van Rotterdam wordt in de wijk Nesselande een nieuw duurzaam bedrijvenpark ontwikkeld van 15 ha.

Op dit bedrijfsterrein zijn bedrijfskavels te koop voor uw bedrijfsgebouw, kleinschalig kantoorgebouw, showroom of uw perifere detailhandelsvestiging. Het Bedrijvenpark Nesselande is gelegen in Rotterdam Alexander aan de regionale verkeersader direct langs de A20 en in de nabijheid van de A12. Het metronetwerk van Rotterdam ligt op 10 minuten afstand. Daarnaast is de mogelijkheid om kavels af te nemen die zichtbaar zijn vanaf de Laan van Avantgarde. Er is met name nog beschikbaarheid in de kavels met kantoorbestemming.

Het bedrijvenpark Nesselande kenmerkt zich door haar goede bereikbaarheid, duidelijke indeling in hoven en een hoogwaardige kwaliteit van de buitenruimte. In een recreatieve en groene omgeving, nabijheid Zevenhuizerplas, Roeibaan Eendrachtspolder en Boulevard Nesselande. Met aansluiting op bedrijvenzones langs de Hoofdweg en nabij de kernen Capelle aan den IJssel, Zuidplas en Rotterdam Alexandrium.

Kenmerken

Project: Bedrijfskavels Nesselande
Aantal m² beschikbaar:  
Prijsindicatie: In overleg
Afname kaveloppervlakte: Minimaal 1.000 m²
Uitgifte: In eeuwigdurende erfpacht
Maximale hindercategorie: 3
Ligging Direct aan de A20 en nabij de A12
Bereikbaarheid Gratis parkeergelegenheid voor bezoekers
Duurzaam Collectieve warmtelevering
   
   
   
Uigiftekaart bedrijventerrein Nesselande (PDF 246.2K)

Kavelindeling bedrijventerrein Nesselande

Meer informatie

Bekijk hier het welstandsbeleid Rotterdam voor bedrijventerreinen. De bestemmingsplannen, structuurvisies en algemene regels kunt u via ruimtelijke plannen opzoeken.

Bent u als eigenaar/gebruiker geïnteresseerd in een bedrijfskavel of treed u als ontwikkelaar op voor een klant? Meldt u dan aan via onze bedrijfsmakelaar. Ook voor vragen kunt u contact opnemen de bedrijfsmakelaar.

Vragen over dit project?

E-mail de bedrijfsmakelaar