>

Bedrijfskavels Dutch Fresh Port

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Met (inter)nationaal opererende bedrijven als The Greenery, Bakker, Hillfresh, Van Oers, Olympic Fruit en Van Gelder is Dutch Fresh Port het grootste agro/vers/foodcluster in Nederland. Daar vindt nu al 25% van de Nederlandse export plaats! In de komende jaren wordt Dutch Fresh Port uitgebreid.

Het gebied biedt groeiruimte aan succesvolle ondernemers die continue vernieuwen, slim samenwerken en duurzaam ondernemen vanzelfsprekend vinden. De nabijheid van de Rotterdamse haven en ruim arbeidspotentieel bieden een onovertroffen vestigingsklimaat. De ontwikkeling van Dutch Fresh Port kenmerkt zich door duurzaamheid en innovatie. Door de implementatie van slimmigheden op het gebied van logistiek, duurzame energie en verwaarden van reststromen zorgen we voor een toekomstbestendig bedrijventerrein.

Kenmerken

Project: Bedrijfskavels Dutch Fresh Port
Aantal m² beschikbaar: 900.000 m²
Prijsindicatie: €295 per m²
Afname kaveloppervlakte: Flexibel
Uitgifte: Eigendom
Maximale hindercategorie: 4
Ligging Nabij uitvalswegen richting de A15 en A16
Bereikbaarheid  
Duurzaam  
   
   
   

Meer informatie

Bekijk hier het welstandsbeleid Rotterdam voor bedrijventerreinen. De bestemmingsplannen, structuurvisies en algemene regels kunt u via ruimtelijke plannen opzoeken.

Bent u als eigenaar/gebruiker geïnteresseerd in een bedrijfskavel of treed u als ontwikkelaar op voor een klant? Meldt u dan aan via onze bedrijfsmakelaar. Ook voor vragen kunt u contact opnemen de bedrijfsmakelaar.

Vragen over dit project?

E-mail de bedrijfsmakelaar