>
Foto: gemeente Rotterdam

Bedrijfskavels Schiebroek

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Aan de Noordrand van Rotterdam ligt het moderne bedrijventerrein Schiebroek met een totale oppervlakte van 6,1 ha. Op dit bedrijfsterrein is nog één bedrijfskavel te koop voor uw bedrijfsgebouw of showroom. Ook voor bedrijven tot hindercategorie 3 is dit bedrijventerrein geschikt.

Het Bedrijventerrein in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek is gelegen nabij de uitvalswegen N209 en A13 en de luchthaven. Ook de verbindingsweg, A16, wordt langs dit terrein aangelegd. Het bedrijvenpark Schiebroek kenmerkt zich door duurzame aanleg en een goede bereikbaarheid. Het bedrijventerrein vooral geschikt voor kleine productiebedrijven en is aantrekkelijk voor lokale en regionale bedrijvigheid. Meer informatie over de aanleg van de A16 is terug te vinden op: http://www.a16rotterdam.nl.

Kenmerken

Project: Bedrijfskavels Schiebroek
Aantal m² beschikbaar:  
Prijsindicatie:  
Afname kaveloppervlakte:  
Uitgifte: In eeuwigdurende erfpacht
Maximale hindercategorie: 3
Ligging Nabij de A13
Bereikbaarheid Nabij de luchthaven en gratis parkeergelegenheid voor bezoekers
Duurzaam  
   
   
   

Meer informatie

Bekijk hier het welstandsbeleid Rotterdam voor bedrijventerreinen. De bestemmingsplannen, structuurvisies en algemene regels kunt u via ruimtelijke plannen opzoeken.

Bent u als eigenaar/gebruiker geïnteresseerd in een bedrijfskavel of treed u als ontwikkelaar op voor een klant? Meldt u dan aan via onze bedrijfsmakelaar. Ook voor vragen kunt u contact opnemen de bedrijfsmakelaar.

Vragen over dit project?

E-mail de bedrijfsmakelaar