>
Foto: Joep Boute

Bedrijfskavels Spaanse Polder

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Aan de Noord-West zijde van Rotterdam ligt één van Europa's grootste aaneengesloten bedrijven terrein Spaanse Polder. Zeer goed bereikbaar via weg A13 en A20, water en nabij luchthaven. Op dit terrein zijn bedrijven mogelijk in de zwaarste hindercategorie.

Momenteel is er ook een intensieve samenwerking met het aangrenzende bedrijventerrein van Schiedam de 's-Gravenlandse Polder. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door grootsheid van verschillende bedrijven voornamelijk in productie, handel en distributie. Bekend is onder andere het Unesco erfgoed de Van Nelle fabriek, maar ook de zeer internationale Groothandelsmarkt voor Food is hier gevestigd.

Kenmerken

Project: Bedrijfskavels Spaanse Polder
Aantal m² beschikbaar:  
Prijsindicatie: Op aanvraag
Afname kaveloppervlakte: In overleg
Uitgifte: In eeuwigdurende erfpacht
Maximale hindercategorie: 4+
Ligging Nabij luchthaven en haven
Bereikbaarheid Gelegen tussen de A13 en A20
Duurzaam Collectieve warmtelevering
Totale oppervlakte bedrijventerrein 110 ha
   
   

Meer informatie

Bekijk hier het welstandsbeleid Rotterdam voor bedrijventerreinen. De bestemmingsplannen, structuurvisies en algemene regels kunt u via ruimtelijke plannen opzoeken.

Bent u als eigenaar/gebruiker geïnteresseerd in een bedrijfskavel of treed u als ontwikkelaar op voor een klant? Meldt u dan aan via onze bedrijfsmakelaar. Ook voor vragen kunt u contact opnemen de bedrijfsmakelaar.

Vragen over dit project?

E-mail de bedrijfsmakelaar