Kantorentransformatie

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Transformatie en upgrading

Gemeente Rotterdam wil de leegstand in de kantorenmarkt beperken. Daarom is ze actief in het terugdringen van het overaanbod en de upgrading van kantoren.

Gebiedsaanpak

Voor vier kantoorlocaties wordt met een gebiedsvisie het toekomstperspectief voor het gebied geformuleerd. Die visie is de onderlegger voor de vertaling naar een pand. Eigenaren in een gebied weten hierdoor waar ze aan toe zijn als ze nadenken over transformatie-opties.

Convenant Aanpak Kantoren 2016 - 2020

Projectontwikkelaars, corporaties vastgoedeigenaren en de gemeente Rotterdam hebben nieuwe afspraken gemaakt om minimaal 450.000 m² leegstaande kantoorruimte te onttrekken. Lees alle afspraken in het convenant hieronder. Ook partner worden van de Rotterdamse aanpak?

Ben je eigenaar van een kantoorgebouw of bedrijfsruimte en ben je van plan die te verbouwen tot woonruimte of iets anders zoals een hotel? Neem contact op met Esther Roth van de Kantorenloods.

Vastgoed kopen als professional of kopersgroep (CPO)?

Wil jij, als vastgoedprofessional of als kopersgroep, een leegstaand pand (gemeentelijk vastgoed) kopen om te transformeren naar woning(en)? Kijk dan Pak je ruimte. Hier is het gemeentelijk zelfbouw- en vastgoedaanbod terug te vinden.