Duurzaam

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

De gemeente helpt vastgoedeigenaren en andere professionalse bij het verduurzamen van hun vastgoed. De gemeente helpt ondernemers door beschikbare kennis te bundelen en te informeren over de mogelijkheden. Door masterclass en andere bijeenkomsten maken we het mogelijk om op interactieve en praktische manier meer te weten te komen over verduurzaming.

In ons digitaal loket vindt u subsidiemogelijkheden, beschikbare investeringsfondsen en stappenplan voor het verduurzamen van vastgoed. Daarnaast ondersteunen we initiatieven die vanuit ondernemers of ondernemersgroepen zelf komen. We brengen kennis in en zorgen waar mogelijk voor versnelling of opschaling.

Duurzaam Rotterdam

De website van 010 duurzame stad is onderdeel van de gemeente. Op deze website over het verduurzamen van Rotterdam is per thema zoals zon, wind of energie terug te vinden hoe de gemeente dit zelf aanpakt. Maar ook hoe wij daarbij kunnen helpen. De speciale website voor particuliere verhuurders geeft tips en informatie aan vastgoedeigenaren.